Salam Alaik...

Any thought, idea, opinion and story in this blog is related to the owner's point of views. Copying and editing the source of content is prohibited if it is intended to harm people(including me). Despite, if it does bring manfaat, you're freely to do so. As you wish!!Hopefully, we may cherish one another more often. Jazakaallah Khair.

Friday, October 21, 2011

Facebook lagi.





Assalamualaikum wbt.


Kalau sesiapa ada baca post yg lepas2 aku ada cakap nak deactivate FB kan? Nampaknya aku tak buat2 sampai sekarang. huhu. Aku memang cakap tak serupa bikin sikit. Still juga online facebook ni. huhu Tapi aku KIV dulu InsyaAllah suatu hari nanti. :) Doakanlah aku ada kekuatan nak buat benda ni. Facebook ni dah macam rutin harian aku dah. Ke aku dah ketagih? Aku buat apa je kat facebook sampai jadi mcm ni? Main game? Chatting? Tak jugak. Entahlah. Tapi banyak input dapat drpd Facebook ni walaupun ada banyak keburukan dia.


Hah itu jelah nak cakap. Tata 

Assalamualaikum

Jzkk

No comments:

Post a Comment